mjsIk zal me kort voorstellen. Mijn naam is Marie-José Schlenker. Wedding- en eventplanner in hart en nieren.

Na meer dan 20 jaar in marketing en communicatie gewerkt te hebben en alles te hebben gedaan wat maar te maken heeft met communiceren naar, over en voor mensen en het organiseren van diverse evenementen, werd mij duidelijk dat het persoonlijk contact en interactie met een diversiteit aan mensen en de eervolle mogelijkheid te krijgen om een bijdrage te kunnen leveren aan de beleving van een belangrijk moment in iemands leven mij het meest boeide. Inmiddels run ik al weer meer dan 12 jaar mijn eigen bedrijf en ben daar trots op!

Het opstellen en opvolgen van planningen, het maken van een draaiboek en het budget… het is gesneden koek voor me en ik geniet van de uitdaging om elke keer weer de juiste leveranciers en locaties te zoeken die precies passen bij de sfeer van het evenement en de wensen van de opdrachtgever. Ik ben pas tevreden wanneer alles tot in de puntjes is uitgewerkt en verzorgd.

Een andere grote passie is het bedenken en uitvoeren van de aankleding van het evenement. Het neerzetten van een styling dat helemaal past binnen het plaatje met mooie materialen en bijbehorend bloemwerk.

 

 

Waarom ik mijn bedrijf “Eindeloos” Weddings & Events heb gedoopt?

Eindeloos staat voor het feit dat ik mij altijd tot het uiterste probeer in te leven in de wensen en persoonlijke smaak van de opdrachtgever waarbij flexibiliteit en oog voor zelfs de kleinste details door mij als een absolute ‘must’ wordt gezien. Geen standaard pakket aan diensten, maar een op maat gemaakte belevenis voor iedereen bereikbaar maken waardoor de mogelijkheden letterlijk ‘eindeloos’ zijn.

Met veel enthousiasme en inlevingsvermogen deel uitmaken van de beleving van een aantal van de belangrijkste mijlpalen in iemands leven en er voor zorgen dat niet alleen jullie, maar ook de gasten maximaal kunnen genieten. Dat is mijn passie!

Inmiddels heb ik, samen met een sterk team, in de afgelopen jaren al veel mooie bruiloften en andere evenementen mogen neerzetten. Wij kijken er naar uit om ook jullie te mogen helpen er een onvergetelijke dag van te maken.

Marie-José Schlenker

handtekening-mjs