Trouwen in het buitenland is een droom van veel bruidsparen. Intiem of groots op een prachtige locatie met fantastische uitzichten in bijvoorbeeld Italiƫ en Frankrijk waar gedurende de zomermaanden toch net iets meer gerekend kan worden op een zonovergoten huwelijksdag. Maar ook Engeland leent zich heel goed voor een sprookjes huwelijk in een van de vele landhuizen of kastelen.

RiCon Fotografie
RiCon Fotografie

 

Vaak kiest een bruidspaar een land waar zij speciale herinneringen aan hebben. Misschien jullie eerste vakantie samen of natuurlijk de plek waar je ten huwelijk bent gevraagd. Bruidsparen gaan tegenwoordig niet alleen naar het buitenland voor het sluiten van het huwelijk. Het is ook helemaal van deze tijd om een geweldige plek te kiezen om vooraf een pre wedding shoot te doen.

Wij hebben de meest idyllische locaties voor jullie gevonden in geliefde landen zoals ItaliĆ« en Frankrijk. Maar ook in Engeland hebben we een paar prachtige plekken gevonden voor bruidsparen die verlangen naar historie, romantiek en glamour. En we blijven uitbreiden naar verre bestemmingen door middels van goede samenwerkingen met internationale partijen. Wat denk je bijvoorbeeld van een ‘once in a lifetime’ ervaring zoals een elopement naar Japan? Het kan allemaal!

Om aan deze groeiende vraag tegemoet te komen zijn wij tevens een samenwerking aangegaan met een andere weddingplanner in Nederland. Tezamen hebben wij Destination Weddings Europe opgericht. Heb je plannen om naar het buitenland te gaan? Bezoek dan zeker ook even onze Destination Weddings Europe website door hier te klikken. Maar rechtstreeks contact opnemen via Eindeloos is uiteraard ook altijd mogelijk. We vertellen je er dan graag meer over.

logo white background