Met styling en decoratie maak je de dag echt eigen

Wij verzorgen de aankleding van de ceremonie, de receptie, het diner en de feestavond met mooie materialen. Denk hierbij aan (tafel)linnen, stoelen en hoezen, bloemen, lopers en natuurlijk alle mogelijke accessoires zoals vazen, kandelaars, hangende en staande decoraties.

Maar ook candybars en bedankjes kun je met een gerust hart aan ons over laten.

Op de mooiste dag wil je natuurlijk dat alles klopt en dat het de ‘look’ krijgt waar je van droomt. Of dit nu heel romantisch in pasteltinten is, retro 50’s, gala chic of lekker ontspannen ‘picknick in the park’.

Iedereen heeft gelukkig een persoonlijke smaak en voorkeur voor bepaalde kleuren of thema’s. Laat dit dan ook tot uiting komen op je trouwdag want het helpt jullie om je ‘thuis’ te voelen op die unieke dag en het is een verrassend feest van herkenning voor jullie gasten.

lowres_priveuseonly_0970
Reflexx Fotografie

Met de trouwkaart nodig je de mensen uit die je graag deel wilt laten uitmaken van jullie huwelijk. Voor de gasten wordt hiermee ook het eerste tipje van de sluier opgelicht. De uitnodiging zegt al veel over de stijl en daarom is de trouwkaart ook het perfecte aanknopingspunt voor de rest van de aankleding. Boeken jullie ons als wedding planner en/of stylist, dan kunnen we jullie ook helpen met het vervaardigen van de perfecte trouwhuisstijl.

Bloemen die passen bij de kleurstelling, versiering van het looppad of misschien wel zo’n fraaie loper compleet met jullie initialen of een persoonlijke tekst. Stoelen op de trouw locatie voorzien van decoratie en prachtige aankleding van de diner tafels. Een mooie plek voor het gastenboek en een feestelijk aangeklede cadeau tafel. Sfeervolle kaarsen, ballonnen en/of lampionnen en ga zo maar door tot aan het unieke en persoonlijke bedankje aan het einde van die mooie dag. Of wat dacht je van een Candy bar in plaats van de “gewone” bedankjes? Een tafel voor lekkernijen waarbij jullie gasten zelf het bedankje kunnen samenstellen.

Maar hoe krijg je dat plaatje nou helemaal compleet? Je kunt dit niet vooraf oefenen en ‘hopen’ dat het allemaal klopt is ook geen optie. Eindeloos helpt jullie om dat plaatje in je hoofd tot leven te brengen. Wij hebben zelf heel veel mooie materialen op voorraad om de styling voor jullie te verzorgen. En hebben we het zelf niet in huis, dan weten we de juiste toeleveranciers te vinden en nemen ook de contacten en coördinatie uit handen.

Wat kost het?

Aan bloemwerk en styling is onmogelijk vooraf een prijskaartje te hangen. Het ene bruidspaar wil slechts een paar mooie accenten terwijl een ander helemaal over the top wil gaan. Tijdens onze kennismaking horen we graag wat jullie wensen en ideeën zijn. Vaak kunnen we op dat moment al een goed idee vormen om een eerste globale offerte voor jullie op te stellen. Boeken jullie ons voor de styling, dan kan het handig zijn om samen nog even de locatie(s) te bezoeken om eventuele wensen nog bij te stellen.