Willen jullie liever zelf alles regelen, maar zoek je professionele ondersteuning op de huwelijksdag?

De ceremoniemeester heeft een cruciale rol bij het succesvol verlopen van de dag. Hij/zij is de regisseur die er voor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt en is contactpersoon voor de gasten en alle leveranciers.

Laat je vrienden en familie zorgeloos genieten van jullie feest en besteed deze vaak onderschatte taak uit aan iemand met ervaring.

Een professionele ceremoniemeester tijdens de huwelijksdag

Door ons in te huren als professioneel ceremoniemeester wordt de gehele coördinatie op de huwelijksdag voor jullie uit handen genomen en hoeven jullie geen familieleden of vrienden te vragen deze veeleisende taak op zich te nemen waardoor niet alleen jullie, maar ook de gasten voor de volle 100% kunnen genieten van alle feestelijkheden.

View More: http://jenniferhejna.pass.us/fiona-and-thomas
Jennifer Hejna Fotografie

Hoe gaat het in zijn werk?

Uiteraard beginnen we met het kennismakingsgesprek. Tijdens deze vrijblijvende kennismaking besluiten jullie of wij de juiste match vormen en overleggen we wat wij precies voor jullie (kunnen) gaan doen in onze rol als ceremoniemeester.

De coördinatie loopt volgens jullie eigen gemaakte planning en afspraken. Wij verzamelen alle informatie en maken hier een draaiboek en goede tijdsplanning van.

Ongeveer een maand voor de huwelijksdag plannen we een tweede afspraak in om het draaiboek nog een keer te bespreken en eventueel de laatste aanpassingen door te voeren. Deze afspraak vindt bij voorkeur plaats op de huwelijks- en/of feestlocatie zodat we, indien nodig, (logistieke) uitdagingen direct kunnen aangaan en oplossen.

Op de dag zelf is de ceremoniemeester (met assistentie) aanwezig om aan de hand van het draaiboek de dag te begeleiden. Het bruidspaar kan de gehele dag op ons steunen en rekenen. Wij fungeren als gastvrouw voor jullie gasten en zijn het aanspreekpunt voor de locatie(s) en leveranciers. Natuurlijk is het mogelijk om onze diensten tussendoor en in onderling overleg verder uit te breiden.

Kosten Ceremoniemeesterschap

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek stellen wij een offerte op. Een en ander is afhankelijk van eventuele extra taken die aan de Ceremoniemeester kunnen worden uitbesteed (het coördineren van sketches en speeches, ons advies over en assistentie bij het zoeken van locaties en/of leveranciers etc.). Het basisbedrag voor het Professioneel Ceremoniemeesterschap volgens eigen draaiboek is € 1.050.