Alles erop en eraan! Wedding planning all-in

Jullie hebben door jullie werkzaamheden misschien geen tijd om jullie huwelijk zelf te plannen. Of misschien willen jullie veel liever alleen maar met volle teugen genieten van de aanloop naar de grote dag. Dan is het inhuren van een wedding planner voor ondersteuning bij alle facetten van de huwelijksdag de juiste keuze.

Het sluiten van een huwelijk kost niet alleen veel tijd aan organisatie. Financieel is het ook een behoorlijke uitgave. Eindeloos heeft een groot netwerk met leveranciers uit de trouw branch zodat wij jullie altijd met de juiste mensen in contact kunnen brengen. Ook wordt het door jullie vastgestelde budget nog eens objectief door de wedding planner bekeken en indien gewenst, bewaakt.

View More: http://eppelfotografie.pass.us/rene-evelyn-wedding
Eppel Fotografie

Hoe gaat het in z’n werk?

Tijdens een eerste kennismaking luisteren wij graag naar jullie plannen en dromen en vertellen wij wat Eindeloos voor jullie kan betekenen. We nemen samen een checklist door waar alle ins en outs van de huwelijksplanning in opgenomen is.

Van dit gesprek zetten wij een samenvatting op papier en maken een passend voorstel met bijbehorende offerte. Dit voorstel en de offerte stemmen wij samen nog verder af. Zodra de offerte akkoord is kan er gestart worden met de organisatie van jullie huwelijksdag.

Tot de grote dag blijft er zo vaak als nodig contact om de voortgang met elkaar te bespreken. Er wordt niets aan het toeval overgelaten en niets gedaan zonder wederzijdse afstemming en jullie goedkeuring.

Op de dag van de bruiloft zijn wij natuurlijk aanwezig (minimaal 2 personen) in onze rol als professioneel ceremoniemeester om de regie te houden en ervoor te zorgen dat jullie droom werkelijkheid wordt.

Kosten all-in wedding planning

Het is onmogelijk om vooraf een exacte inschatting te maken van de kosten voor deze service. All-in wedding planning is helemaal op maat gemaakt en is sterk afhankelijk van bijvoorbeeld de specifieke wensen van het bruidspaar en de grootte van de bruiloft. Wel hanteren wij een basis fee van € 2.950.