Hallo bloglezers van Eindeloos Weddings & Events!

Mag ik mij even aan jullie voorstellen? Ik ben Petra Dolislager en geboren & getogen in Rotterdam. Met een glansrijke carrière van al 34 jaar, nog steeds even positief en enthousiast om alles uit het leven te halen en elke dag weer tot een feestje te maken!

Genieten van een mooie reis, veel kilometers maken op de hardloopschoenen, samen met familie en vrienden leuke dingen doen, daar word ik blij van! En heerlijke gerechten bereiden waar natuurlijk een mooie glas wijn bij hoort, dit met mijn bruine Labrador Pepe aan mijn voeten is er ook een waar ik enorm van geniet.

Zoals iedereen in het leven, maak ik ook van alles mee, leuke maar ook minder leuke dingen. Maar ik heb  geleerd daar op een bepaalde manier mee om te gaan en ben ik ook anders naar dingen gaan kijken, dat helpt. Leren elke dag weer, hoe jong of oud je ook bent dat is wat mijn inziens je leven verrijkt.

En zo dacht ik ook na over mijn werk, altijd druk en achter mezelf aanrennend,  niet meer bewust met dingen bezig zijn en zo drong de vraag steeds vaker bij mij op,  waar word je nou echt gelukkig van? Maar weten wat je niet wilt lijkt dan toch makkelijker te zijn dan hetgeen je wel wilt en waar je weer vol voor kan en wil gaan. …

..maar toen ik in 2018 gevraagd werd om Babs te zijn voor het huwelijk van mijn twee dierbare vrienden, en daar vol trots en volmondig een Ja op heb gegeven, gingen dingen veranderen. Ik werd beëdigd en benoemd in de Gemeente Rotterdam en tijdens hun grote dag mocht ik hen in het echt verbinden en daar een mooie speech geven. Ik voelde mij die dag geweldig en als een vis in het water.

Mijn passie werd opnieuw geboren, dit tezamen met mijn ervaring in Communicatieland en het spreken in het openbaar op grote symposiums, zorgde ervoor dat ik naast mijn eigen Bedrijf Signature Dolislager in Consultancy, Signature For Life ben gestart, Zelfstandig Trouwambtenaar & Ceremoniespreker op alle denkbare ceremonies en spreker bij afscheid van een dierbare of als dagvoorzitter van een zakelijk Event.

Altijd geïnteresseerd in het verhaal achter de mens, dat is wat mij drijft en waarom ik het zo leuk vind om onder andere als Zelfstandig Babs te werken (Buitengewoon Ambtenaar Van De Burgerlijke Stand) Maar wat is er nou zo buitengewoon aan deze ambtenaar? Met andere woorden wat is nou het verschil  met een ‘gewone’ ambtenaar? Het verschil is dat een Buitengewoon ambtenaar alleen belast is met het voltrekken van huwelijken en registreren van partnerschappen en zij er dus geen andere ambtenaar taken naast doet.

Als je mij inhuurt als Zelfstandig Trouwambtenaar ben je gegarandeerd van een zeer warme en mooie op maat gemaakte speech, deze komt tot stand door een aantal interviews met het aankomend bruidspaar en daarnaast met een aantal dierbaren aangewezen door hen die gaan trouwen. Er gaat voor mij ongeveer 20 a 30 uur werk in zitten, interviews, bezoeken trouwlocatie, schrijven van de speech zelf en natuurlijk het moment van trouwen op de grote dag!

Naast het bedrag wat je aan mij betaalt voor mijn diensten en het trouwen zelf, ben je nog steeds verplicht om leges te betalen aan de gemeente waar jullie gaan trouwen ongeacht of je gebruikt maakt van de Buiten Gewoon Ambtenaar van de Gemeente. In de leges zit de akte, de benoeming voor mij als één dag Babs, een Toga als de gemeente verplicht dat ik deze bij jullie huwelijk draag ) namens de gemeente) en voor de eventuele bode, die vanuit de gemeente jullie trouwdag (onzichtbaar) aanwezig is en mij als zelfstandig trouwambtenaar ondersteunt, waar ik overigens heel blij mee ben want dat zorgt ervoor dat ik mij bezig kan houden met jullie en het verzorgen van jullie grote moment!!

Ik heb ondertussen al heel wat huwelijken gesloten en ceremonies mogen doen, ik nodig jullie dan ook uit om vrijblijvend kennis met mij te maken!

Een tip voor het aankomende bruidspaar?

Creëer de juiste mensen om je heen op  jullie grote dag en dan heb ik het niet over jullie gasten want dat zit wel goed als ze bij jullie horen, maar zorg voor een goede Weddingplanner en een goede Babs. Neem geen genoegen met minder, de klik moet er zijn, dan pas kun je de hele dag ontzorgt worden en wordt de dag prachtig georganiseerd en krijg je een warm en persoonlijke speech!

Stuur een bericht naar info@signaturedolislager.nl voor informatie of een kennismaking