Eindeloos-Events
 
 
services   Over Ons   Bruiloften
 
 
Zakelijk evenement
Eindeloos

Eindeloos Events Zakelijk

Eindeloos is een jong, creatief organisatiebureau dat zich niet alleen op particulieren richt, maar zich ook heeft gespecialiseerd in de organisatie en uitvoering van evenementen voor het bedrijfsleven. Zo kunnen wij de feestelijkheden rond een opening of product lancering verzorgen. Een bedrijfsfeest of afdelingsuitje op touw zetten. Maar ook een seminar faciliteren behoort tot de mogelijkheden.

Door een combinatie te maken van kennis van het bedrijfsleven en creatief vermogen, zorgen we voor net dat beetje extra waar u naar op zoek bent. We stellen u niet alleen de vraag “Wat gaan we organiseren?” Maar nog veel belangrijker vinden wij de vraag “Waarom gaan we het organiseren?”
Wat is het doel en wat moet de impact zijn.

Eindeloos staat voor professionaliteit, creativiteit en enthousiasme.
Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. We willen mensen nieuwe dingen laten doen, zien en horen of juist het oude vertrouwde op een geheel nieuwe wijze presenteren. Wij zien het dan ook als één van onze belangrijkste taken een unieke beleving te creëren waar nog lang over zal worden nagepraat.

Samen met u werken wij graag aan een op maat gemaakte belevenis voor uw klanten en/of personeel. Naar aanleiding van het vrijblijvende kennismakingsgesprek waarbij wij samen met u een checklist doornemen om de meest belangrijke aspecten van uw evenement te kunnen benoemen, komt Eindeloos met een voorstel en offerte. Zodra u uw goedkeuring hebt gegeven, gaat Eindeloos voor u aan de slag.

Een evenement is pas echt geslaagd wanneer alle zintuigen blijvend geprikkeld worden!
Een evenement moet je horen, zien, proeven, ruiken, voelen en ondergaan!

Eindeloos
< terug naar Servicesoverzicht
 
  zakelijk  
     

Langs deze weg wil ik de complimenten geven voor de organisatie van het evenement ten behoeve van het 40-jarig jubileum, de afsluiting van de grote renovatie en de onthulling van de nieuwe naam van Nieuw Kellogg (van Woonstad) in Rotterdam. De bewoners hadden het zichtbaar naar hun zin. Dat bleek ook uit de gesprekken met ze. En ook het buffet was prima verzorgd.

Wat ons betreft kunnen we terug kijken op een zeer geslaagde dag voor onze bewoners van “Nieuw Kellogg”. Wil je ook de complimenten overbrengen aan de medewerkers in je team die betrokken zijn geweest?

- Thomas van den Bos
Wijkmanager Regio Centrum/Alexander - Team Alexander Noord. Woonstad Rotterdam

Mijn familie en ik hebben genoten van de festiviteiten rondom mijn pensionering. De dag is precies verlopen zoals ik hoopte dat 'ie zou gaan.
Met tuktuk's razen door de stad was een belevenis. De locatie De Pappegay was een vondst... een verborgen pareltje midden in de stad en de ballonoplating aan het einde was zo'n passend slot... ik ga nu heerlijk genieten van mijn vrije tijd.

Bedankt voor de geweldige organisatie!

- Hans & José

 
   
 
  bling   bling
gegevens
  bling
downloads
 
     
Facebook Twitter Blog Home