Eindeloos-Events
 
 
services   Over Ons   Bruiloften
 
 
Weddingplanning
Eindeloos

Alles erop en eraan! Wedding planning all-in

Jullie hebben door jullie werkzaamheden misschien geen tijd om jullie huwelijk zelf te plannen. Of misschien willen jullie veel liever alleen maar met volle teugen genieten van de aanloop naar de grote dag. Dan is het inhuren van een wedding planner voor ondersteuning bij alle facetten van de huwelijksdag de juiste keuze.

Het sluiten van een huwelijk kost niet alleen veel tijd aan organisatie. Financieel is het ook een behoorlijke uitgave. Eindeloos Events heeft met een aantal leveranciers goede prijsafspraken gemaakt waar jullie als bruidspaar van kunnen profiteren. Ook wordt het door jullie vastgestelde budget nog eens objectief door de wedding planner bewaakt.

Hoe gaat het in zijn werk?
Tijdens een eerste kennismaking luisteren wij graag naar jullie plannen en dromen en vertellen wij wat Eindeloos Events voor jullie kan betekenen. We nemen samen eenĀ checklist door waar alle ins en outs van de huwelijksplanning in opgenomen is.

Van dit gesprek zetten wij een samenvatting op papier en maken een passend voorstel met bijbehorende offerte. Dit voorstel en de offerte stemmen wij samen nog verder af. Zodra de offerte akkoord is kan gestart worden met de organisatie van jullie huwelijksdag.

Tot de grote dag blijft er zo vaak als nodig contact om de voortgang met elkaar te bespreken. Er wordt niets aan het toeval overgelaten en niets gedaan zonder wederzijdse afstemming en jullie goedkeuring.

Op de dag van de bruiloft zijn wij natuurlijk aanwezig (minimaal 2 personen) om de regie te houden
en ervoor te zorgen dat jullie droom werkelijkheid wordt.

Kosten voor een all-in wedding planning
Het is onmogelijk om vooraf een goede inschatting te maken van de kosten voor deze all-in service.
All-in wedding planning is helemaal op maat gemaakt en is sterk afhankelijk van de wensen en het
totale beschikbare budget. Ter indicatie kun je uitgaan vanĀ 10% van het totale huwelijksbudget.

Kijk hier voor referenties van slechts een klein aantal van de bruidsparen die wij tot nu toe hebben mogen bijstaan.

Eindeloos
< terug naar Servicesoverzicht
 

planning

 
   
 
  bling   bling
gegevens
  bling
downloads
 
     
Facebook Twitter Blog Home