Eindeloos-Events
 
 
services   Over Ons   Bruiloften
 
 
Styling
Eindeloos

De finishing touch - Geef de dag jullie eigen stijl en identiteit

Op de mooiste dag wil je natuurlijk dat alles klopt en dat het de ‘look’ krijgt waar je van droomt. Of dit nu heel romantisch in pasteltinten is, retro 50’s, gala chic of lekker ontspannen ‘picknick in the park’.

Iedereen heeft gelukkig een persoonlijke smaak en voorkeur voor bepaalde kleuren of thema’s. Laat dit dan ook tot uiting komen op je trouwdag want het helpt jullie om je ‘thuis’ te voelen op die unieke dag en het is een verrassend feest van herkenning voor jullie gasten.

Met de trouwkaart nodig je de mensen uit die je graag deel wilt laten uitmaken van jullie huwelijk. Voor de gasten wordt hiermee ook het eerste tipje van de sluier opgelicht. De uitnodiging zegt al veel over de stijl en daarom is de trouwkaart ook het perfecte aanknopingspunt voor de rest van de aankleding.

Bloemen die passen bij de kleurstelling, versiering van het looppad of misschien wel zo’n fraaie loper compleet met jullie initialen. Stoelen op de trouwlocatie voorzien van decoratie en aankleding van de tafels. Een mooie plek voor het gastenboek en een feestelijk aangeklede cadeautafel. Sfeervolle kaarsen, ballonnen en/of lampionnen en ga zo maar door tot aan het unieke en persoonlijke bedankje aan het einde van die mooie dag. Of wat dacht je van een Candy bar in plaats van de “gewone” bedankjes? Een tafel voor lekkernijen waarbij jullie gasten zelf het bedankje kunnen samenstellen.

Maar hoe krijg je dat plaatje nou helemaal compleet? Je kunt dit niet vooraf oefenen en ‘hopen’ dat het allemaal klopt is ook geen optie. Eindeloos Events helpt je om dat plaatje in je hoofd tot leven te brengen.

Styling

 

Styling

Klik op de foto's voor enkele voorbeelden van stylingopdrachten die wij hebben gedaan.
 

Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek luisteren wij graag naar al jullie wensen voor de styling. Misschien hebben jullie ook al een idee over het budget dat jullie willen vrijmaken voor de styling en decoratie. Met deze eerste informatie kunnen wij vaak al mondeling een idee schetsen.

Na dit gesprek gaan wij samen naar de locatie om een nog beter beeld te krijgen. Naar aanleiding van deze gesprekken komt Eindeloos met een voorstel en offerte. Hierbij maken wij ook altijd gebruik van een moodboard om jullie direct visueel een idee te geven van de mogelijkheden.

Eindeloos
< terug naar Servicesoverzicht
 
  styling  
     

Verlicht je feest met waterproof mini of diamond LED lampjes

Eindeloos Events is in Nederland het verkooppunt aan particulieren van deze geweldige lampjes die je voor zoveel verschillende doeleinden kunt gebruiken. De kleine LED lichtjes zijn leverbaar in de kleuren wit, amber, rood, groen, blauw, roze, paars, turquoise en een die van kleur verandert. Zij geven decoraties een extra feestelijk tintje.

De LED’s werken op batterij, zijn brandveilig en kunnen werkelijk overal bij ingezet worden. Zelfs onderwater of in ijs want de lampjes zijn waterproof! Daarom zijn ze gemakkelijk in vazen te verwerken. Maar wat denk je bijvoorbeeld van doorzichtige wijnkoelers gevuld met verlichte ijsklontjes? Zelfs een vijver of zwembad kan feestelijk verlicht worden. De lampjes zijn slechts 2,5cm hoog met een doorsnee van 3cm. Het lampje werkt op 2 verwisselbare batterijen en heeft een gemiddelde brandtijd van 50 uur. Je hoeft tijdens het evenement dus niet bang te zijn dat het lampje dooft. Het lampje heeft wel een aan/uit knopje zodat je zelf kunt regelen wanneer zij branden.

De LED Diamond is een grotere versie in de vorm van een schitterende diamant en mag dus best gezien worden. Geef je feest “glitz & glam” en verwerk deze schitterende diamant. De Diamond LED is, net als de mini LED, waterproof en leverbaar in dezelfde tien kleuren. De Diamond is 10cm hoog met een doorsnee van 6cm.
Eindeloos verkoopt de mini lichtjes per 5 stuks . De Diamond is per stuk te koop.

 
   
 
  bling   bling
gegevens
  bling
downloads
 
     
Facebook Twitter Blog Home