Eindeloos-Events
 
 
services   Over Ons   Bruiloften
 
 
             
Weddingplanning
 

weddingplanner

 
 

Willen jullie volop genieten van deze bijzondere periode?

Dan is het inschakelen van een weddingplanner geen overbodige luxe. Uitbesteden van (een deel) van de organisatie geeft jullie een ontspannen en veilig gevoel.

Wij brengen creativiteit, enthousiasme en veel ervaring met ons mee. Maar bovenal luisteren wij graag naar jullie wensen en voeren deze uit.

Wat het budget ook is, wij bruisen van de idee├źn om jullie huwelijksdag bijzonder te maken.

Meer informatie >

 
foot
 
Ceremoniemeester
 

ceremoniemeester

 
 

Willen jullie liever zelf alles regelen, maar zoek je professionele ondersteuning op de huwelijksdag?

De ceremoniemeester heeft een cruciale rol bij het succesvol verlopen van de dag.

Hij/zij is de regisseur die er voor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt en is contactpersoon voor de gasten en alle leveranciers.

Laat je vrienden en familie zorgeloos genieten van jullie feest en besteed deze vaak onderschatte taak uit aan iemand met ervaring.

Meer informatie >

 
foot
 
Styling
 

styling

 
 

Met styling en decoratie maak je de dag echt eigen.

Wij verzorgen de aankleding van de ceremonie, de receptie, het diner en de feestavond met mooie materialen.

Denk hierbij aan (tafel)linnen, stoelen en hoezen, bloemen, lopers en natuurlijk alle mogelijke accessoires zoals vazen, kandelaars, hangende en staande decoraties.

Maar ook candybars en bedankjes kun je met een gerust hart aan ons over laten.

Meer informatie >

 
foot

 
Zakelijk
 

drukwerk

 
 

Eindeloos Events is tevens een goede partner voor de organisatie en uitvoering van een evenement met een zakelijk tintje. Door onze kennis van het bedrijfsleven en creatief vermogen te combineren, zorgen we voor net dat beetje extra. Samen werken we aan een op maat gemaakte belevenis voor uw bedrijf, de klant en/of het personeel.

Een evenement is pas echt geslaagd wanneer alle zintuigen geprikkeld worden. Je moet het horen, zien, proeven, ruiken, voelen en ondergaan!

Meer informatie >

 
foot
             
foot
  Andere partymomenten      
         

Het huwelijk is een van de meest belangrijke momenten in je leven. Maar er zijn meer mijlpalen te bedenken waar een goed georganiseerd evenement nu juist het kroontje op de dag is.

Eindeloos Events kan helpen om de dag echt gedenkwaardig te maken.

Denk aan het organiseren van je vrijgezellenfeest (bridal shower), jubilea, baby showers, sweet 16's, 18's en 21's, 50-jarige leeftijd, housewarming of tuinfeest is wat professionele hulp misschien wel gewenst om de dag net even extra speciaal te maken.

We denken graag mee om er een feest van te maken die jullie en je gasten nog heel lang bij blijft.

 

Dus zit je even vast en weet je niet goed hoe een en ander in te vullen, te organiseren en uit te voeren? Schroom niet en neem contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek leggen wij graag uit wat we kunnen doen om te helpen.


Wat een verrassingen heb ik gehad voor mijn 80ste verjaardag... Ik vond het erg eng om zo'n feest aan anderen over te laten, maar nu wil ik niet anders meer. De tramrit met een antieke tram door 'mijn' Rotterdam, samen met al mijn gasten, terwijl we langs alle herinneringen reden, gezellige accordeonist die liedjes uit mijn tijd speelde en zong, lekkere hapjes en drankjes en daarna een overheerlijk diner in een mooi versierd eigen plekje in een lief klein restaurant. Ik geniet er nog iedere dag van na.

- Wil Prein

foot
 
   
 
  bling   bling
gegevens
  bling
downloads
 
     
Facebook Twitter Blog Home