Eindeloos-Events
 
 
Services   over ons   Bruiloften
 
 
Eindeloos
Eindeloos

Er breekt een leuke, maar spannende en drukke tijd voor jullie aan waarbij je soms voor vragen komt te staan waar je niet een twee drie raad mee weet. Zoveel nieuwe dingen komen er op je pad. Zoveel beslissingen die genomen moeten worden… Wie of wat is nu de juiste keuze voor jullie? Hoe zorg je ervoor dat de hele dag naadloos en zonder problemen verloopt?

Gun jezelf de ruimte om volop te genieten van deze mooie tijd!

Eindeloos Events heeft zich gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften en feesten. Van de volledige organisatie en coördinatie tot de uiteindelijke uitvoering op de grote dag. Je kunt bij ons terecht voor weddingplanning, ceremoniemeesterschap, styling en het bruidsdrukwerk. Wij staan jullie met veel passie, enthousiasme en creativiteit bij.

 

Marie-José Schlenker

"Deel je dromen en wensen met ons, wij hebben alles in huis om ze samen met jullie te realiseren."

MJS

Na meer dan 20 jaar in marketing en communicatie gewerkt te hebben en alles te hebben gedaan wat maar te maken heeft met communiceren naar, over en voor mensen en het organiseren van evenementen, werd mij duidelijk dat een aantal facetten van dit vak mij het meest boeien.

Op de eerste plaats het persoonlijk contact en interactie met een diversiteit aan mensen en de mogelijkheid krijgen om een bijdrage te kunnen leveren aan de beleving van een belangrijk moment in iemands leven. Verder zijn het opstellen en opvolgen van de planning, het draaiboek en het budget gesneden koek voor me en geniet ik van de uitdaging om elke keer weer de juiste leveranciers en locaties te zoeken die precies passen bij de sfeer van het evenement en de wensen van de opdrachtgever. Ik ben pas tevreden wanneer alles tot in de puntjes is uitgewerkt en verzorgd.

Steeds vaker werd mijn hulp ingeroepen bij de opzet van een evenement voor particulieren. De volgende stap in mijn loopbaan werd daardoor al snel duidelijk met als resultaat de oprichting van Eindeloos Events, Wedding & Event Planners.

Eindeloos staat voor het feit dat ik me tot het uiterste inleef in de wensen en persoonlijke smaak van de opdrachtgever waarbij flexibiliteit en oog voor zelfs de kleinste details door mij als een absolute 'must' wordt gezien. Geen standaard pakket aan diensten, maar een op maat gemaakte belevenis voor iedereen bereikbaar maken waardoor de mogelijkheden letterlijk 'eindeloos' zijn.

Met veel enthousiasme en inlevingsvermogen deel uitmaken van de beleving van een aantal van de belangrijkste mijlpalen in iemands leven en er voor zorgen dat zowel jullie, als jullie gasten maximaal kunnen genieten. Dat is mijn passie!
Inmiddels heb ik, samen met een sterk team, al veel mooie bruiloften en andere evenementen mogen neerzetten. Wij kijken er naar uit om ook jullie te mogen helpen er een onvergetelijke dag van te maken.

 
   
 
  bling   bling
gegevens
  bling
downloads
 
     
Facebook Twitter Blog Home