Eindeloos-Events
 
 
services   Over Ons   Bruiloften
 
 
Ceremoniemeesterschap
Eindeloos

Een professionele ceremoniemeester tijdens de huwelijksdag

Jullie willen liever alles zelf regelen maar zoeken op de trouwdag een professionele ceremoniemeester? Dat is mogelijk.

Met Trouwdag Management wordt de coördinatie op de huwelijksdag voor jullie uit handen genomen en hoeven jullie geen familieleden of vrienden te vragen deze taak op zich te nemen waardoor niet alleen jullie, maar ook de gasten voor de volle 100% kunnen genieten van alle feestelijkheden.

Hoe gaat het in zijn werk?
De coördinatie loopt volgens jullie eigen draaiboek. Eventueel kan Eindeloos Events jullie advies geven over de opstelling van dit draaiboek (zie ook Trouwdag Advies). Na ontvangst van jullie draaiboek zal Eindeloos Events contact met jullie opnemen voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek overleggen we wat wij voor jullie kunnen doen als ceremoniemeester.

Ongeveer een maand voor de huwelijksdag plannen we een tweede afspraak om het draaiboek nog een keer te bespreken en eventueel de laatste aanpassingen door te voeren. Deze afspraak vindt bij voorkeur plaats op de huwelijks- en/of feestlocatie zodat we, indien nodig, (logistieke) uitdagingen direct kunnen aangaan en oplossen.

Op de dag zelf is de ceremoniemeester (met assistentie) aanwezig om aan de hand van het draaiboek de dag te begeleiden. Als gastvrouw voor jullie en de gasten te fungeren en als aanspreekpunt voor de leveranciers. Natuurlijk is het mogelijk om onze diensten tussendoor en in onderling overleg verder uit te breiden.

Kosten Ceremoniemeesterschap ofwel Trouwdag Management
Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek stellen wij een offerte op. Een en ander is afhankelijk van eventuele extra taken die aan de Ceremoniemeester worden uitbesteed het coördineren van sketches en speeches, ons advies over en assistentie bij het zoeken van locaties en/of leveranciers etc.). Het basisbedrag voor de Ceremoniemeester volgens eigen draaiboek ligt tussen € 500 - 750, afhankelijk van de taken en totaal aantal gasten en leveranciers.

Kijk hier voor referenties van slechts een klein aantal van de bruidsparen die wij tot nu toe hebben mogen bijstaan.

Eindeloos
< terug naar Servicesoverzicht
 
  ceremoniemeester  
     

Trouwdag Advies - een professioneel klankbord

Sommige bruidsparen willen zelf alles rond de huwelijksdag organiseren en hebben ook al een ceremoniemeester uit de familie- of vriendenkring bereid gevonden om de verantwoordelijkheid op zich te nemen.

Wat jullie nu nog zoeken is iemand waar je vooraf persoonlijk advies van kunt krijgen over een of meerdere onderdelen van de organisatie. Eindeloos Events kan jullie ook hierbij helpen.

Hoe gaat het in zijn werk?
In een circa 2,5 uur durend persoonlijk gesprek bespreken we jullie plannen en dromen.
Wij kunnen advies geven en tips aandragen over een thema, kleurstelling, dagindeling en/of het opstellen van het draaiboek. Of misschien willen jullie eens door het budget lopen met iemand die een onafhankelijke kijk op de dingen heeft.

Wanneer je contact opneemt met Eindeloos Events zal je gevraagd worden alvast aan te geven over
welke onderdelen jullie op zoek zijn naar advies. Natuurlijk is het altijd mogelijk om aan de hand van dit advies alsnog onze assistentie verder uit te breiden. Het pakket kan worden uitgebreid met diverse onderdelen uit het all-in wedding planning in samenspraak met jullie eigen ceremoniemeester(s).

Kosten Advisering
De kosten voor het 2,5 uur durend persoonlijk gesprek: € 125.

De op maat gemaakte portfolio met (maximaal) 3 locaties en een selectie van leveranciers waarbij de beschikbaarheid op jullie trouwdag al door ons is gecheckt: € 125 (meer locaties en/of leveranciers of uitbreiding van de werkzaamheden is tegen meerprijs mogelijk).

 
   
 
  bling   bling
gegevens
  bling
downloads
 
     
FacebookTwitter Blog Home