Eindeloos-Events
 
 
Services   Over Ons   Bruiloften
 
 
Bruiloften
Eindeloos
Klik op de foto's voor een slideshow  
     

bruidspaar
  Laura & Arjan
(styling en bruidsdrukwerk)

Op 2 juli 2011 zijn Arjan en ik getrouwd te Loosdrecht. Aangezien het al snel duidelijk werd dat het toch wel een grote dag zou worden schakelden wij de hulp in van een weddingplanner. Tijdens dat eerste gesprek kwam naar voren dat wij eigenlijk iemand nodig hadden die creatief was en met ons mee dacht. Via de planner kwamen wij bij Marie-Jose terecht van Eindeloos Events. Nou... en eindeloos was het!!!
 
Toen wij besloten hadden dat zilver en fuchsia roze onze kleuren werden, ging Marie-Jose helemaal los. Van prachtige handgemaakte uitnodigingen tot gepersonaliseerde waterflesjes en waaiers voor de dames tijdens de ceremonie. Van roze lopers tot zilveren en knalroze goodie bags. Alles was tot in de kleinste details uitgevoerd! Terwijl onze gasten en wijzelf genoten van een boottocht, werd het restaurant waar het diner plaats vond totaal omgetoverd tot een van de mooiste dingen die we ooit gezien hebben op het gebied van tafelaankleding! Aangezien wij beiden in de horeca werken, zien we veel feestelijke tafels, maar geen een zo mooi als deze!
 
Ook op het feest stonden mooie boeketten en er lagen gepersonaliseerde “Mr & Mrs.’’ servetten op tafel! Wij kijken met enorm veel plezier terug op onze grote dag. Konden we het over doen, dan absoluut op dezelfde manier met dezelfde mensen!
 
Marie-Jose en Ingrid natuurlijk ook, heel hartelijk bedankt dat mede dankzij jullie onze dag onvergetelijk is geworden!! Veel liefs!
   

bruidspaar
 
Nicky & Pascal
(wedding planning, ceremoniemeesterschap,
bruidsdrukwerk en styling)

Wij hebben Eindeloos Events leren kennen op een bruidsbeurs. Wij hadden het werken met een wedding planner eigenlijk uitgesloten, omdat 'we het best zelf allemaal konden'. Omdat het contact gelijk goed was, hebben we toch onze gegevens achter gelaten in een 'wensboom' en maakte kans op een ceremoniemeesterschap door Eindeloos Events. We hadden gewonnen! Na de eerste paar afspraken merkte we dat de dames van Eindeloos Events perfect aanvoelden welke kant we op wilden en zo groeide de band. Uiteindelijk hebben zelfs de gehele styling uit handen gegeven! Zowel voor, tijdens en na de bruiloft heeft Eindeloos Events prachtig en professioneel werk geleverd! De kunst van het feilloos aanvoelen wat wij wilden, de details die niet voor hen verborgen bleven en de ongevraagde tips die tot prachtige resultaten leverde. Eindeloos Events die deed het!  Alle bruidsparen en alle andere gezelschappen willen wij zeker aanraden met Eindeloos Events samen te werken!

De indruk die ze met hun werk op onze trouwdag hebben gecreëerd is iets dat wij nooit zullen vergeten en weten daarom zeker dat zij ook uw baby shower, bedrijfsfeest, jubileum en trouwerij net zo onvergetelijk zullen maken! Op ons kunnen ze in de toekomst zeker blijven rekenen!

   

bruidspaar
 
Agatha & Patricia
(wedding planning, ceremoniemeesterschap,
styling en bruidsdrukwerk)

Op 19 augustus hebben Patricia en ikzelf de dag van ons leven gehad! Het weer was in één woord schitterend. Een schare van familie, vrienden en kennissen om ons heen en last but not least, de ongelooflijke inzet van Eindeloos Events als weddingplanner, ceremoniemeester en wedding stylist. De styling was ronduit adembenemend (wijzelf en iedereen die er was hebben het er nog over), alles tot in de puntjes geregeld, onzichtbaar ombouwen van de locatie en natuurlijk jullie aanwezigheid zelf. Vanaf de eerste bespreking hebben Patricia en ik een goed gevoel gehad en terecht: we hebben nergens aan hoeven denken en nog belangrijker we hebben ons nergens zorgen over hoeven maken. Elke keer als we de foto’s en films bekijken, dan genieten we van wat we die dag hebben beleefd en ervaren. En laten we eerlijk zijn, dat komt zeker niet in de laatste plaats door jullie! We willen jullie dan ook vanuit het diepste van ons hart bedanken voor alles. Mogen vele anderen hetzelfde als wij ondervinden als Eindeloos Events hun pad kruist!
   
bruidspaar  
Rick & Linda
(wedding planning, ceremoniemeesterschap en styling)

We hebben echt een onwijs, supergave en prachtige dag gehad!!! Beter hadden we het ons echt niet kunnen wensen en wat hebben we het getroffen met het weer. De verrassingen voor ons waren ook erg leuk, zoals de flashmob en limo :).

Jullie ook nogmaals bedankt voor het super werk wat jullie hebben afgeleverd, we hebben zoveel complimenten gehad en erg leuke reacties. Zelfs de Viersprong heb ik begrepen vonden het erg mooi aangekleed, hadden ze nog nooit eerder zo meegemaakt. Ook de Candybar was een groot succes en hebben we erg leuke reacties op gehad. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe geweldig het was :). We moeten inderdaad snel even afspreken om erover na te praten en jullie te bedanken met een etentje.

   

bruidspaar
 
Maurits & Monique
(ceremoniemeesterschap en bruidsdrukwerk)

Het was onze dag, vrijdag 8 juli 2011. Een dag die we nooit meer kunnen en willen vergeten. De prachtigste en meest perfecte dag van ons leven. Alles stond aan onze kant.
We hadden natuurlijk een enorme voorbereiding, maar of het uiteindelijk loopt zoals je het wilt kun je niet voorspellen. Er zijn altijd wel onberekenbare dingen, maar om daar mee om te gaan moet je natuurlijk ook 2 fantastische ceremoniemeesters hebben. Zij die ons draaiboek ook daadwerkelijk tot uitvoer brengen.

Wij willen jullie enorm bedanken voor jullie inzet! Hopelijk was het niet te vermoeiend voor jullie en zijn jullie wel thuis gekomen. Heel erg bedankt voor al jullie hulp en ook om Monique bij te staan met haar prachtige jurk!

   

bruidspaar
 

John & Gwenda
(ceremoniemeesterschap en styling)

We zijn inmiddels 3 weken getrouwd en we genieten nog steeds na van onze trouwdag. De dag zat vol mooie momenten, het is alleen zo jammer dat de dag voorbij is gevlogen. We zijn heel tevreden over jullie ceremoniemeesterschap en hoe alles was aangekleed. Het was mooi om te zien dat het als één geheel oogde

 

   

bruidspaar
 

Wieteke & Erwin
(advisering, styling en bruidsdrukwerk)
Wij hebben een geweldige bruiloft gehad! Het weer zat mee en alles verliep super! We hebben van ieder moment genoten! Bedankt voor de mooie trouwkaarten, iedereen praat er nog steeds over. En het effect van het prieel met bloempilaren in de tuin was super! Bedankt voor jullie gezelligheid op de avonden bij ons thuis.  We dragen jullie een warm hart toe!!

 

   

pic
 
Kathleen & Dominique
(styling)

Onze ervaringen met Eindeloos Events zijn uitstekend geweest. Vanaf het eerste voorstel dat wij aangeboden kregen, merkten we dat alles afgestemd werd op onze wensen en tot in detail beschreven werd. Wij zijn ontzettend blij dat Eindeloos Events aanbevolen werd want wij zijn ongelooflijk verrast geworden met jullie bijdrage. Marie-José en haar teamleden hebben een fantastische sfeer en uitstraling weten te creëren met de gekozen kleuren en de bijpassende decoratie, ondanks dat onze bruiloftsdag begon met veel regen! Wij zijn ons er van bewust hoeveel extra energie, inzet en flexibiliteit dat gevergd heeft van het team.  Evenals onze gasten waren wij vol lof over de styling met de gigantische - en prachtige bloemen, de mooi versierde tafels en stoelen, tot de kleinste details als de tafelnamen en de naambordjes bij het diner. Erg attent en geruststellend dat er ook gezorgd werd voor een “mogelijkheid” om even te liggen/ rusten voor mij als zwangere bruid, als de dag te vermoeiend zou worden. Wij zijn jullie dus heel dankbaar dat wij een onvergetelijke bruiloftsdag hebben mogen beleven en de herinneringen zullen ons altijd dierbaar blijven.

- Op verzoek van het bruidspaar worden geen foto’s geplaatst.

   

bruidspaar
 

Leanne & Thomas
(advisering en bruidsdrukwerk)

Iedereen vond de kaarten helemaal geweldig en zó bijzonder!!!
Sommige wilde niet eens RSVP kaartje retour sturen, omdat anders kaart niet meer compleet zou zijn. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor alle moeite en goede zorgen. Als we weer iets speciaals hebben, dan zullen we aan jullie denken!

 

   

bruidspaar
 

Robin & Gabrielle
(advisering, bruidsdrukwerk en styling)
Ja, en dan is het zover. Man vraagt vrouw ten huwelijk, vrouw zegt ja... Dus allebei in de gloria. En dan ??? Dan beginnen de voorbereidingen. En hoewel wij graag de controle wilden houden, was het toch voor beiden de eerste keer. Dan is wat advies en kennis toch zeer handig. Want wie wil er nu naderhand achter komen dat dingen ook anders (en dan wel beter anders) hadden gekund. Dat wil je dus niet.

Zodoende maar eens gaan praten met Eindeloos Events, vakvrouwen die zaken die voor ons nieuw waren al vele malen hebben meegemaakt en gezien. Dan blijkt de wereld van het trouwen toch groot te zijn. Och, wat kan er veel en wat moeten we dan een hoop regelen. En wie zegt dat het dan ook allemaal goed gaat. Hoewel we van te voren dachten dat we het allemaal zelf wel zouden regelen komen er gedurende de voorbereidingen toch een aantal zaken langs die wij aan Eindeloos Events wilden overlaten. Naarmate de trouwdatum naderde werd Eindeloos Events meer en meer ingeschakeld met uiteindelijk resultaat dat ze de volgende zaken voor hun rekening hebben genomen.

* Regelen van de band en digitaal gastenboek
* Uitnodigingen huwelijk
* Styling op ceremonie-, receptie- en feestlocatie

Maar buiten deze zaken ook veel adviezen over hoe of wat bij diverse andere zaken en natuurlijk de wetenschap dat op de dag zelf mensen rondlopen die de ins en outs van een huwelijksdag kennen en ervoor zorgen dat wij ons nergens druk over hoeven te maken. Mede dankzij Eindeloos Events is het voor ons een onvergetelijke dag geworden.

   

pic
 
Tamara & Erik
(advisering en bruidsdrukwerk)

Wij willen jullie hierbij nogmaals hartelijk danken voor de goede zorg en de geweldige samenwerking! Een nieuwe samenwerking zal er zeker inzitten…. want we zijn in verwachting!!!! Dus ook voor de geboortekaarten willen we alle unieke mogelijkheden bekijken. De koffie en koekjes zullen weer klaar staan ;-D

- Geen foto's beschikbaar.

   

bruidspaar
 

Rouèl en Mathijs
(Eindeloos sponsor Q-Music huwelijk
n.a.v. 10 jaar homohuwelijk in Nederland)

Wij danken jou voor je inzet op 1 april jl. Onze dag is hierdoor extra persoonlijk geworden. Wat een passie, enthousiasme en creativiteit. Heel erg bedankt.

 

   

bruidspaar
 

Waldo en Monique
Na ons eerste gezellige kennismaking, hadden wij al het vertrouwen gekregen dat de styling bij jullie in goede handen was. Maar jullie hebben onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. De bloemen en alle decoratie pasten zo mooi bij elkaar. Niet alleen wij waren onder de indruk, maar ook al onze gasten. Fijn dat jullie inspeelden op het weer en een gedeelte van de decoratie naar buiten hadden verplaatst, zodat wij ook daar van al het moois konden genieten. Nogmaals bedankt voor jullie mooie werk! Groetjes en wie weet tot ziens!

   

bruidspaar
 

Ronny & Marianne
Nogmaals willen we je heel erg bedanken voor je inzet tijdens onze bruiloft en de voorbereidingen die je hebt gedaan van tevoren, zoals het maken van de choeppa en het verzamelen van de decoratie voor de tafel tijdens de ceremonie. We found it very, very beautiful and are very grateful for that.

   
bruidspaar  

Nicole en Jurgen
Door privé omstandigheden moest ons huwelijk plotseling naar voren geschoven worden en moest in november 2010 in plaats van de geplande datum in 2011 plaatsvinden. Bedankt voor al jullie werk en moeite!

   

bruidspaar
 

Lars en Sarah Mooij
Eindeloos heeft zijn naam op ons huwelijksfeest meer dan waar gemaakt! Dit is ook opgemerkt door onze gasten. Het begon als een styling opdracht en we dachten dat we klaar waren met het regelen van allerlei andere zaken, maar al snel werd duidelijk dat de tips van Eindeloos ons veel verder hielpen. De styling, de muziek, de gebruiken en de belangrijke momenten waar Eindeloos ons op gewezen hebben hadden zeer veel toegevoegde waarde. Zelfs toen we pas enkele weken voor de grote dag aan Eindeloos vroegen de rol van ceremoniemeester op zich te nemen heeft het team ons op professionele wijze bijgestaan. Ze hebben ervoor gezorgd dat de styling helemaal bij ons paste; het was bescheiden zoals wij wilden en er werd voorzien in alle details die een dergelijk feest helemaal af maken. Ze hielpen ons o.a. met mooie verse bloemen en bij de foto shoot bij 38 graden zorgde het team voor water zodat we niet zouden bezwijken. Het zit allemaal in de details en Eindeloos regelde die. Onze ervaring met Eindeloos was echt SUPER!

Hartelijke groet en veel dank voor wat jullie voor ons betekend hebben!

   

bruidspaar
 

Stephanie en Thijs
Onze huwelijk wordt bijzonder en daar horen bijzondere kaarten bij. Via Eindeloos hebben wij de bijzondere kaart gevonden die je nergens in Nederland kan vinden. De kaarten worden in Engeland voor ons gemaakt. Eindeloos verzorgt de gehele communicatie hiermee. Eindeloos heeft alle moeite genomen om met ons de kaart uit te zoeken en tot een passende tekst te komen. En met een geweldig resultaat! Onze gasten werden overdonderd toen wij ze de uitnodiging overhandigden. En dit eerste succes is ook aanleiding geweest om Eindeloos ook in te schakelen voor een stuk planning, het ceremoniemeesterschap en de gehele styling van onze bruiloft.

   

bruidspaar
 

Wendy & Dennis
Eindeloos heeft ons geweldig bijgestaan in alle activiteiten rondom ons huwelijk. Jullie ceremoniemeesterschap op Curaçao gaf ons alle tijd om ontspannen toe te leven naar de grote dag. Op de dag zelf namen jullie de regie uit handen en hielden jullie contact met de leveranciers op het eiland en zorgden ervoor dat onze gasten volgens schema vanaf het resort naar de trouwlocatie kwamen. Ook de kleine tasjes met spullen voor de gasten die uitgedeeld werden in de bus waren zo'n leuk extraatje. Het feest in Nederland, slechts een paar dagen na terugkomst liep op rolletjes omdat jullie daar de organisatie van hebben gedaan. De zaal gestyled en als verrassing stond ons bij het nagemaakte strand van Curaçao een serenade te wachten van Willy's Caribean steelband... de sfeer zat er direct goed in!! Tot het volgende feest want dan komen we vast en zeker weer terug bij Eindeloos!

   

bruidspaar
 

Margreth en Bert
Wij hebben een superfeest gehad. Ons 30-jarig huwelijksfeest is een blijvende herinnering geworden. Het was zo leuk te zien dat niet alleen wij in onze originele trouwkleding waren, maar dat veel gasten in hun (oude en nieuwe) bruidsoutfit op de dansvloer stonden. Van de speciaal voor ons gemaakte uitnodiging, de styling van de zaal tot aan het presentje aan het eind van de avond voor alle gasten... alles was helemaal af!

   

pic
 

Wij willen je nog even enorm bedanken voor al je hulp, wijze raad en de begeleiding van ons huwelijk. Ondanks het strakke schema dat wij onszelf hadden opgelegd, was het goed en heel geruststellend dat je al vroeg bij ons op de stoep stond en de regie stevig in handen had. Een pluim voor je. Ik was hier echt heel gelukkig mee. Je was het rustpunt op onze huwelijksdag. Niets was teveel voor je. Het was een onvergetelijke dag die mede dankzij jouw goede zorg, helemaal verliep zoals wij het voor ogen hadden. Ik heb geen minuut van de dag hoeven te denken aan allerlei dingen waar je normaal wel bij stil moet staan als we geen planner in de arm hadden genomen. Echt helemaal top.

- Op verzoek van het bruidspaar worden geen namen/foto’s geplaatst.

 

Referenties

Soms krijgen wij lieve en mooie dankwoorden van de bruidsparen en wanneer zij hier toestemming voor geven, dan plaatsen wij deze graag op de website.

Wij zijn er trots op dat wij, met een van onze diensten, hebben mogen bijdragen aan een onvergetelijke dag.

Klik op de foto's voor een slideshow.

 
   
 
  bling   bling
gegevens
  bling
downloads
 
     
FacebookHomeTwitter Blog TB space NTBO site